Summering från den första träningen!

Idag hände ngt spektakulärt och otroligt, något som troligtsvis kommer gå till historieböckerna. Manliga Idrotts Lags Föreningen a.k.a MILF hade sin första träning. Något som är värt att noteras tycker av av grundarna till laget, Vår allas 92 Jesper Wahlgren. Vi hade sen innan bestämt att vi skulle åka till Täby Centrum för att köpa lagtröjorna och strumporna, för vissa spelare var det även nödvändigt att köpa nya fotbollsskor. Efter att ha shoppat upp alla våra besparningar för denna månad så var det sedan dags att packa ihop sig i bilarna för att åka till Täby Kyrkbys streetfotbollsplan där den första träningen skulle äga rum

Väll framme så började ju självklart fotbollsandan visa sig bland det adrenalinpumpade pojkarna. Skit snacket drog igång och man började byta om till fotbollskläderna. Träningen började med gemensam stretching för att undvika skador så här tidigt på försäsongen. Vi övergick sedan till en passningsövning som var så pass avancerad att vi stog i en runt ring och passade bollen mellan varandra. Sen drog allvaret igång. Benskydden tejpades fast på benen och shortsen knöts åt lite extra. Det var dags för match, 5 mot 5. Spelet började riktigt bra, bollen rullade mellan varandras fötter som vi har lirat tillsammans hela livet, alla orkar springa. Sen har det gått 30 sekunder och alla börja sakta men säkert märka att det är jobbigt att spela fotboll. Någon måste ha stulit min kondition tänker säkert det flesta. Vi fortsätter iallafall trilla lite boll och alla gör så gott de kan Vilket faktiskt var väldigt bra må jag säga för att vara första gången man rörde läderkulan på ett halvår.



För att inte alla spelare ska falla ihop i en stor hög så tar vi en välbehövlig paus som vi samtidigt passade på att ta ett lagfoto under pausen. Vi forsätter sen med smålagsspel som verkligen satte tekniken på prov. Våra pojkar visade bådew upp goda kunskaper i teknik men även ett flertal brister i kommunikationen och bollmottagningen. Men det kommer under säsongen. Träningen avslutades med att litet form av taktiksnack där spelsystemet gick igenom och alla fick framföra vilken position de helst ville lira på. sen var träningen över och alla spelare måste ändå ha känts sig riktigt nöjd efter första träningen, det kan ju bara bli bättre som man säger.

Fred från er 92 och Länge leve Hans Jürgen Stefan Schwartz

Kommentarer
Postat av: Börje

Fan det ser bra ut asså!

2010-04-09 @ 02:36:55
URL: http://www.ratemypoo.com
Postat av: Hans Jürgen Stefan Schwartz

Det är med stolthet i hjärtat som jag skådar mitt minne leva vidare i detta ärefyllda lag. Må er kommunikation och bollmottagningsförmåga höjas till maximalgräns.

Min själ vakar över er.



Eder evige Hans Jürgen Stefan Schwartz

2010-04-09 @ 02:40:41
Postat av: Däjvid Car-key

Om jag ska vara ärlig så tror jag att vi kommer vinna allt!

Rycktet på gatan har redan spridits, de ser oss som ett potentiellt hot!

2010-04-09 @ 12:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0