Vinst i premiärmatchen

Snön föll när MILF klev in på planen för premiärmatchen i korpen. Spelarna hade rullat boll och värmt upp ordentligt inför matchen och en härlig stämning låg över laget.
Domaren blåste igång och OMG som hade avsparken började rulla bollen. Första minutrarna i matchen var stabila då båda lagen kände lite på varann, men så kom MILF med anfall och Joakim Sjöndin-Holm som var fri framför mål fick inte riktigt träff på bollen och den rullade utanför målet. Samma situation inträffade kort därefter där Henrik Gustavsson inte heller fick träff på bollen och bollen studsade utanför.
OMG hade några chanser som MILF försvararna rensade bort tills en OMG-spelare fick chans på skott men Christoffer Szegner fångade bollen stabilt.
MILF rullade boll bra och under ett anfall blev Henrik Gustavsson serverad bollen och hade riktigt bra skottläge men missade bollen totalt.  Dock fick han göra upp för det när Jesper Wahlgren drog på ett ordentligt skott på mål mot slutet i första halvlek som målvakten släppte retur på och Henrik Gustavsson kunde med säkerhet placera in bollen i mål. 1-0 till MILF.
OMG hade några bra chanser där det var mycket trångt spel inom straffområdet och efter ett antal räddningar från Christoffer Szegner lyckades de passa ut bollen till en spelare som drog på ett lågt skott som gick precis utanför bortre stolpen.
Det hände inte så mycket i andra halvlek tills OMG kom till anfall och slog ett inlägg mot straffområdet som Jesper Wahlgren menade att nicka bort, men bollen fick en dålig touch mot huvudet och den seglade in i eget mål. Men MILF bet ihop och körde vidare. Jesper Wahlgren fick chans att gottgöra sitt självmål när en OMG-spelare fick bollen på handen precis utanför straffområdet. Muren ställde sig i en konstig position och Jesper Wahlgren såg en lucka och daskade in bollen rätt i mål. 2-1 till MILF.
OMG satsade mycket på fasta situationer och inlägg med bollarna stöttes hela tiden bort av MILF's försvarare.
Mot slutet i matchen kom Robin Frisell på högerkanten och drog iväg ett skott mot bortre stolpen. OMG's målvakt vart tagen med byxorna nere och bollen gick rätt in i mål. 3-1 till MILF med enbart ett par minuter kvar. MILF spelade stabilt de sista minutrarna tills domaren blåste av matchen. MILF tackade för matchen och gick nöjda hem med 3 viktiga poäng i bagaget.

På bilden: Ansgars högra ben efter en ordentlig insats i premiärmatchen